FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Servicii oferite:


Proiectare structura de rezistenta, consultanta si urmarirea lucrarilor

 

Proiectare structura de rezistenta

Realizam proiecte de rezistenta complete, la nivel de detalii de executie, necesare autorizatiei de construire si executiei structurii de rezistenta. Proiectam structuri de rezistenta atat din beton armat, cat si din metal sau lemn, pentru urmatoarele tipuri de constructii:
-civile: case vile, blocuri de locuinte, cladiri birouri, social-culturale
-industriale: hale industriale, hale depozitare
-agricole: ferme, sere
-speciale: turnuri eoliene, antene telecomunicatii

Proiectul de structura de rezistenta cuprinde:

  1. Piese scrise: memoriu tehnic, caiet de sarcini, faze determinante, protectia muncii si cantitativ de materiale (la cererea beneficiarului)
  2. Piese desenate: planuri de ansamblu si planuri de detaliu (sapatura, fundatii, pereti, stalpi, grinzi, plansee, sarpante, mansarde)

Consultanta

Oferim consultanta cu privire la conceperea, proiectarea, executia, exploatarea sau modificarea constructiilor de orice tip, atat din punct de vedere structural cat si economic.


Serviciile de consultanta se adreseaza atat  investitorilor si antreprenorilor cat si proiectantilor care doresc obtinerea unor rezultate deosebite in fazele de concepere, proiectare, executie, exploatare sau modificare a unei constructii de orice natura. Prin aceste servicii se urmareste cresterea calitatii proiectelor si minimizarea costurilor de executie.

estaconsUrmarirea lucrarilor de santier

Proiectantul de rezistenta este obligat prin lege sa fie prezent la anumite faze de executie ale structurii de rezistenta (stabilite de catre proiectant si inspectorat), numite faze determinante. Acest lucru nu implica costuri suplimentare, ele fiind incluse in pretul de proiectare.
In afara fazelor determinante, la cererea beneficiarului, asiguram urmarirea lucrarilor de executie pe intreaga perioada sau numai la faze punctuale. Urmarirea de santier este contra cost si asigura bunul mers al executiei.

 

Alte servicii si specialitati

Prin intermediul colaboratorilor nostri, asiguram realizarea proiectelor urmatoarelor specialitati:

Expertizare tehnica, studii geotehnice

Preturile expertizelor depind de tipul expertizei si de complexitatea fiecarei situatii in parte, iar in cazul studiilor geotehnice de numarul si adancimea forajelor.

mai multe...

Instalatii

Realizam proiecte complete de instalatii: termice, electrice, sanitare, ventilatii la nivel PAC si PT. Instalatorii nostri sunt autorizati ISCIR PT A1, ANRE.

mai multe...